Voeding

“food is an important part of a balanced diet”

Voeding

Wil je gezond en blijvend afvallen en toch lekker blijven eten? Wil je af van de drang naar suiker, wil je meer energie krijgen of weet je niet meer wat je wel of niet mag eten. Total body kijkt graag samen met jou naar jouw voedingspatroon, want ieder persoon is uniek!

Tijdens het volgen van het voedingsprogramma word je 10 weken persoonlijk en professioneel begeleid om jouw doel te behalen. Elke week word je opnieuw gewogen en wordt het vetpercentage gemeten. Aan de hand van de progressie die je boekt kan jouw programma aangepast worden om jouw vooruitgang te optimaliseren. Minimaal drie keer per week kom je bij ons bewegen. Naast het feit dat je gaat afvallen word je ook steeds fitter, waardoor het resultaat snel zichtbaar wordt.

Wil je je fitter, gezonder en/of slanker voelen? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek bij Total Body-Fit.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt de procedure uitgelegd, je kunt vragen stellen en je krijgt een rondleiding door de sportschool. Aan de hand daarvan ga je beslissen of je interesse hebt. Zo ja, dan gaan we jouw doelstelling bekijken en een plan opmaken voor de eerst komende tijd. Ook wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste keer sporten. Het intakegesprek duurt ongeveer een half uur.

Voedingsplan
Als je voor het eerst komt sporten gaan we eerst jouw gewicht bepalen en jouw vetpercentage meten. Al jouw gegevens worden in de computer verwerkt en er wordt een persoonlijke behoefte aan energie berekend. Op deze manier stellen we een gebalanceerd, gevarieerd voedingsplan voor je samen.

Progressie & Begeleiding
Tijdens het volgen van het voedingsprogramma word je 10 weken persoonlijk en professioneel begeleid, zodat je jouw doel gaat behalen. Elke week word je opnieuw gewogen en wordt het vetpercentage gemeten. Aan de hand van de progressie die je boekt kan jouw programma aangepast worden om jouw vooruitgang te optimaliseren.
Join us.

Voedingsprogramma
Een 10 weken voedingsprogramma kost €85,- (dit is alleen voor voedingsadvies).

 

Work

total body-fit

contact

13 + 8 =

Openingstijden:

Maandag: 8.00 tot 21.30*
Dinsdag: 8.00 tot 21.30*
Woensdag: 8.00 tot 21.30*
Donderdag: 8.00 tot 21.30*
Vrijdag: 8.00 tot 13.00 | 18.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.00 tot 13.00
Zondag: 11.00 tot 13.00
*Vanaf 20.30 is het vrij trainen