Since 2011

About Us

Total Body-Fit

De sportschool voor iedereen

die doelgericht, gevarieerd, onder een prettige sfeer en onder persoonlijke begeleiding wil trainen.

Total body fit biedt een totaalpakket van sport, fun en doelgericht trainen. Door ons grote aanbod in sportfaciliteiten en trainingen creëren wij een gevarieerd programma op maat waardoor jij op een leuke manier je doelen bereikt. Wij laten jou zien dat sporten leuk is én blijft. Dat is onze kracht. En daar zijn wij trots op!

Total Body-fit in het kort

Ik ben Daniëlle Rovers en ben in 2011 begonnen om mijn passie voor sport over te brengen op anderen. Mijn droom is gestart met het oprichten van een kleine personal trainingsstudio. Al snel merkte ik dat Total Body-Fit meer in zijn mars had. Stap voor stap is Total Body-Fit uitgegroeid tot een hoogwaardige sportschool waarbij kwaliteit van trainen en plezier in sporten centraal staat. Een multifunctionele sportschool is tot op de dag van vandaag mijn droom. Een ruimte waarin we sportspecifieke doelen kunnen nastreven en waarin ik alle mogelijkheden heb om jou gericht te laten trainen. Bij Total Body-Fit ervaar je “never a dull moment”.

Lidmaatschap
Bij Total Body-Fit bepaal jij het doel wat je wilt bereiken en wij bieden je daar de juiste tools en handvaten voor. Dit alles in je eigen tempo en op de manier die jij prettig vindt. Bij Total Body-Fit hanteren wij één lidmaatschap. Dit is een onbeperkt lidmaatschap voor €41,- per maand. Binnen dit lidmaatschap valt het volgende:  
– Onbeperkt sporten in de fitness 
– Deelnemen aan de lessen (boksen, groepslessen, circuit training)

Daarnaast bieden wij het volgende aan tegen een kleine vergoeding:
– Yoga (leden €5,- per les/niet leden €10,- per les. Klik hier voor meer info)
– Padel (onze padelbaan is te huur. Klik hier voor meer info)

Kom gerust langs voor een proefles en ervaar het zelf!

“Finally, A Gym Culture Where Everyone is Welcome.”

Onze programma’s

Reserveren Padelbaan

Fitness

Boksen

Yoga

Fysio

Make a Change

Real People. Real Results

Mijn naam is Marion Verhoeven, bijna 50 jaar. Ik sport nu 7.5 jaar bij Total Body-fit met veel plezier. De persoonlijke begeleiding maakt het voor mij heel laag drempelig. 
Ik besefte dat ik moest gaan sporten toen ik 9 jaar geleden stopte met roken en de kilo’s eraan vlogen. Hart en vaatziekte zit bij ons in de familie en verhip ik krijg ook nog Q koorts. Hierdoor had ik veel last van vermoeidheid, mijn spieren en gewrichten. Nu moet er echt iets gebeuren dacht ik! De angst om te beginnen met sporten was er wel. Want wat is op dat moment goed voor je?
Toen kwam ik Daniëlle tegen en zijn we samen de weg gaan bewandelen en rustig kijken wat mijn lichaam aankon. Ik heb leren genieten van de kleine vooruitgangen en uiteindelijk ging ik met sprongetjes vooruit. Mijn gewicht ging de goede kant op en ik kreeg meer energie waardoor ik weer lekkerder in mijn vel zat. Ik kon steeds meer aan! Samen bewaken we de grens en ik heb geleerd om naar mijn eigen lichaam te luisteren door te vallen en op te staan. Nou ruim 7 jaar later ga ik nog altijd met veel plezier sporten. Ik ben nog steeds gemotiveerd en dit komt mede door de gezelligheid, het enthousiasme van Danielle en de variatie in de trainingen. Bij Total Body-Fit is er namelijk altijd tijd voor een praatje en een training op maat. Ik ben dan ook dik tevreden!

Tot mijn grote schrik kreeg ik 3 maanden geleden een hartinfarct. Ik ben er gelukkig goed uitgekomen, maar moest kwa conditie helemaal opnieuw beginnen met het opbouwen hiervan. Ook het vertrouwen in mijn lichaam was ik kwijt! Samen met het team van Total Body-Fit ben ik dit nu weer stapje voor stapje aan het opbouwen. Ik draai alweer rustig binnen mijn grenzen de trainingen en parcourtjes mee en dat is het fijne aan deze sportschool, je kan altijd binnen je eigen grenzen bewegen!

Ik ben dan ook trots op mezelf en blij dat ik mijn levensstijl voor de rest van mijn leven heb kunnen veranderen en dit alles met dank aan Daniëlle en team Total Body-fit.

Marion Verhoeven

Leuk sporten bestaat echt! Bij Total Body-fit sport je met resultaat, je wordt echt sterker, strakker en je voelt je in het dagelijkse leven stukken beter. Dat maakt het allemaal nog leuker!
Het begint allemaal met één proeflesje, kennis maken met de ruimte, de materialen, de leden en de coaches. Na jouw trainings uur kun je nog gezellig na babbelen in de lounge. Er staat altijd gratis koffie en thee voor je klaar.
Voel je je thuis bij Total Body-Fit? Dan gaat de rest vanzelf, want elke dag is er een andere workout met leuke uitdagingen en gevarieerde oefeningen. Dat houdt het leuk. Never a dull moment bij Total Body-Fit!

Danielle Rovers

Allereerst wil ik zeggen dat het goed met me gaat. Ik ben nog steeds fanatiek aan het sporten en verleg ook hier nog steeds mijn grenzen. Mijn lichaam is erg veranderd en als ik kleding koop, verbaas ik me nog steeds. Weet niet naar welke winkel ik moet gaan en als ze vragen:” Welke maat heb je?” Geef ik steevast een grotere maat aan. Heb zelfs soms serieus gedacht dat de maatvoering niet klopte! Waarop Daniëlle dan zei: “Geniet er nu maar van!” Ik heb de kledingkast opgeruimd, maar durf de kleding niet weg te gooien… Bang dat ik weer dik wordt… Toch geloof ik in mezelf. Ik zorg ervoor dat ik niet meer terug val in mijn oude patroon, want dat kan niet meer! En nee, ik lijn niet! Het is mijn levensstijl geworden. Daniëlle neemt nog steeds wekelijks de tijd voor me. Alles bespreken we. Alle valkuilen, dipjes, maar zeker ook de goede momenten. Steeds meer geloof ik dat ik niet meer terug zal vallen in mijn oude patroon. Het resultaat mag er zijn! Er is inmiddels 25,4 kilo af. Mijn man en kinderen zijn trots op me en het allermooiste is dat ik trots op mezelf ben! Nog 6 kilo te gaan…

Lisa van der Kammen

Work

total body-fit

contact

11 + 11 =

Openingstijden:

Maandag: 8.00 tot 21.30*
Dinsdag: 8.00 tot 21.30*
Woensdag: 8.00 tot 21.30*
Donderdag: 8.00 tot 21.30*
Vrijdag: 8.00 tot 13.00 | 18.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.00 tot 13.00
Zondag: 11.00 tot 13.00
*Vanaf 20.30 is het vrij trainen